top of page
Bedöma

En av landets främsta expertjurist

Känn dig trygg med vår expert som har 15 års erfarenhet av lyckade beslut, omprövningar och ansökningar

Juridik

Juridisk rådgivning personlig assistans

Det är inte alltid enkelt att ta reda på sina rättigheter. Oftast har man fullt upp med vardagen och känner sig maktlös i djungeln av lagar och paragrafer rörande assistansen.

 

Att skriva en bra och väl genomtänkt ansökan som ligger till grund för ett beslut om personlig assistans kan vara både svårt och krävande. Ditt beslut om personlig assistans kanske inte motsvarar ditt behov. Du behöver fler timmar men känner dig maktlös vid tanken att gå genom en utredning ensam. Du får olika besked från myndigheter och det är inte säkert att dina rättigheter blir tillgodosedda.

 

Vi på Novasis är alltid vid din sida under hela förfarandet och bistår dig med både kunskap om dina rättigheter och personlig närvaro vid alla kontakter med Försäkringskassan, kommun eller andra myndigheter. Anser vi tillsammans med dig att ett beslut är felaktig kan vi överklaga till högsta möjliga instans. Du får tillgång till vår erfarenhet och våra juridiska kunskaper helt kostnadsfritt. Vår jurist ser alltid över ditt beslut när du blir kund hos oss och engagerar sig helhjärtat för dina rättigheter.

En jurist som brinner för dina rättigheter.

Guide: Ansökning av personlig assistans

Kontakta mig eller fyll i formuläret så kontakta jag dig

för kostnadsfri juridiskrådgivning.

George Cojocaru

Är expertjurist och en av landets främsta inom personlig assistans. George har 15 års erfarenhet inom området och har hjälpt många personer med ansökan, överklagan och omprövning. 

Tack för ditt meddelande!

bottom of page