top of page
topbild_fokus.jpg

Om Novasis

Det självklara valet av assistansanordnare när du prioriterar trygghet, närhet och en personligare assistans

Ett möte som förändrade allt

Det var kontakten med en familj som behövde juridisk hjälp med att ordna assistans till sin dotter som gjorde att George Cojocaru, vd och grundare, insåg att detta är ett problem hos många personer  i samma situation. För mer än 15 år sedan startade han assistansbolaget Novasis Mitt AB som ser till att alla med funktionshinder som är i behov av assistans får rätt till det.

Vi hjälper kunderna med alltifrån att skriva en ansökan och stötta dem i processen till att samordna besluten de får och ser till att de får en så bra assistans som möjligt. För att få personlig assistans prövas varje ärende hos myndigheter som ska avgöra om personen har rätt till det eller inte. Till oss kommer många som har fått avslag men som ändå anser sig ha behov av assistans för att kunna leva ett så normalt liv som möjligt. Vi går då igenom ärendet och hjälper till med överklagan för att beslutet ska kunna omprövas.

 

För oss är personlig assistans en självklarhet. Det gäller för så många människor och deras rätt till denne är oerhört viktig. George är en flitig deltagare i olika debattforum och kämpar för allas rätt till assistans.

Hos Novasis finns inga hinder bara möjligheter.

 

Novasis är ett företag med personligt engagemang från alla våra medarbetare. Våra kunder är alltid i FOKUS för vårt dagliga arbete.

 

Vår filosofi är att vara nära våra kunder för att skapa en trygghet. Genom våra kontor har vi möjlighet att täcka av hela Sverige och alltid finnas nära till hands.

TRYGGHET

Hos oss är du trygg, både som individ och med din assistans.

Vi på Novasis ser allt som har

med din assistans att göra som

en självklarhet. Ditt sätt att leva

och vara. Vi är genomskinliga i

allt vi gör för att du ska ha insyn

i din assistans. Din personliga kundansvarige som alla kunder

har, finns alltid till dit förfogande. Novasis är tillgängligt dygnet runt.

 

FRIHET

Hos oss är det du som bestämmer hur din assistans ska vara. Du vet bäst. Din frihet att bestämma över din assistsans är viktigast för oss. Vi tror att det är just detta som gör att fler och fler väljer Novasis som assistanssamordnare. Frihet kan definieras på olika sätt och just din tolkning av ordet vill vi kunna säkerställa.

 

Din trygghet i vardagen är viktigast för oss!

NÄRHET

För din trygghet finns vi alltid nära dig. Din personliga kundansvarig skall finnas i din närhet och alltid kunna besöka dig samma dag som du ringer.

 

Vi garanterar att oavsett vart du bor ska en representant från Novasis vara hos dig inom 24 timmar.

 

bottom of page