top of page
Glad tjej med glasögon

Anhörigassistans

Personlig assistent åt en anhörig

Anhörigassistans

Arbeta som personlig assistent åt anhörig

Kan jag som anhörig arbeta som personlig assistent åt mitt barn eller annan närstående?

Självklart går det bra, det kan dessutom ge stor trygghet när man som anhörig arbetar som personlig assistent till en närstående. En familjemedlem kan vara en bra resurs inom assistentgruppen och det är vanligt att en del föräldrar arbetar med rollen som arbetsledare inom gruppen och sköter den dagliga administrationen med schemaläggning och bemanning tillsammans med vår verksamhetschef för att få bästa möjliga effekt av den personliga assistansen.

Är du anhörigassistent eller vill du bli assistent åt en anhörig?

Du bestämmer själv om du vill arbeta som anhörigassistent och hur mycket tid du vill arbeta, om det ska finnas externa assistenter. För din trygghet så erbjuder vi trygga anställningsvillkor och bra löner vid anställning av anhöriga.

Kontakta oss

Vill du börja arbeta som anhörigassistent? Eller arbetar du redan som anhörigassistent men vill byta arbetsgivare? Väntar du på ett beslut om personlig assistans? Vi hjälper dig och svarar på dina frågor – Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Letar du också efter det rätta assistansbolaget?

Vi på Novasis har levererat en trygg, personlig och nära assistans av högsta möjliga kvalitet i över 15 år. Kan det vara rätt även för dig? 

— Gittan, Verksamhetschef
gittan.png
bottom of page