top of page

Personlig assistans i Finspång

personlig_assistans_finspång.png

Personlig assistans i Finspång

Behöver du personlig assistans i Finspång? Eller vill du byta assistansbolag för att få bättre kvalitet? Vi lyssnar och svarar på dina frågor. Vi erbjuder dig en trygg personlig assistans med högsta möjliga kvalitet. Om du har juridiska frågor som rör din assistans så kontakta oss gärna så hjälper

vi dig.

Novasis personliga assistans i Finspång

Vi har flera nöjda kunder i Finspång och här finns Novasis platskontor. Vill du veta mer om vad Novasis kan göra för dig med personlig assistans i Finspång, kontakta Kerstin så svarar hon gärna på alla dina frågor.

Om Novasis

Novasis Mitt AB startades 2007 av George Cojocaru. Genom sitt arbete som jurist och mångåriga engagemang av att hjälpa människor med funktionshinder har George skapat ett företag som brinner för sina kunder och deras behov.

 

För oss är personlig assistans en självklarhet. Det gäller för så många människor och deras rätt till denne är oerhört viktig. George är en flitig deltagare i olika debattforum och kämpar för allas rätt till assistans. Hos Novasis finns inga hinder bara möjligheter.

 

Novasis är ett företag med personligt engagemang från alla våra medarbetare. Våra kunder är alltid i FOKUS för vårt dagliga arbete.

 

Vår filosofi är att vara nära våra kunder för att skapa en trygghet. Genom våra kontor har vi möjlighet att täcka av hela Sverige och alltid finnas nära till hands.

Våra lediga tjänster som personlig assistent i Finspång

Söker du jobb som personlig assistent i Finspång? Se våra lediga tjänster här

Eller skicka en ansökan så kontaktar vi dig!

Kontakta mig

Kerstin Johansson / Verksamhetschef

Kontakta mig när du har frågor

om personlig assistans i Finspång.

kerstin_edited.png
bottom of page