top of page

Personlig assistans i Hudiksvall

personlig_assistans_hudiksvall.png

Kontakta mig

Delano Cojocaru / Verksamhetschef

Kontakta mig när du har frågor

om personlig assistans i Hudiksvall.

delano_färg.png

Personlig assistans i Hudiksvall

Behöver du personlig assistans i Hudiksvall? Eller vill du byta assistansbolag för att få bättre kvalitet? Vi lyssnar och svarar på dina frågor. Vi erbjuder dig en trygg personlig assistans med högsta möjliga kvalitet. Om du har juridiska frågor som rör din assistans så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Novasis personliga assistans i Hudiksvall

Vi har flera nöjda kunder i Hudiksvall och här är Delano verksamhetschef. Vill du veta mer om vad Novasis kan göra för dig med personlig assistans i Hudiksvall, kontakta Delano så svarar han gärna på alla dina frågor.

Om Novasis

Novasis Mitt AB startades 2007 av George Cojocaru. Genom sitt arbete som jurist och mångåriga engagemang av att hjälpa människor med funktionshinder har George skapat ett företag som brinner för sina kunder och deras behov.

 

För oss är personlig assistans en självklarhet. Det gäller för så många människor och deras rätt till denne är oerhört viktig. George är en flitig deltagare i olika debattforum och kämpar för allas rätt till assistans. Hos Novasis finns inga hinder bara möjligheter.

 

Novasis är ett företag med personligt engagemang från alla våra medarbetare. Våra kunder är alltid i FOKUS för vårt dagliga arbete.

 

Vår filosofi är att vara nära våra kunder för att skapa en trygghet. Genom våra kontor har vi möjlighet att täcka av hela Sverige och alltid finnas nära till hands.

Våra lediga tjänster som personlig assistent i Hudiksvall

Söker du jobb som personlig assistent i Hudiksvall? Se våra lediga tjänster här

Eller skicka en ansökan så kontaktar vi dig!

bottom of page