top of page

Våra kunder berättar

"Jag valde Novasis av två anledningar, för det första så lyssnar de på mig när jag berättar hur jag vill leva mitt liv och de låter mig vara delaktig i min assistans på ett sätt som jag inte kunnat tidigare. För det andra så tillåts jag fortsätta göra nya upptäckter i världen på mina resor precis som jag kunde göra tidigare innan jag skadade mig."

- Anna

"Innan jag blev kund hos Novasis kände jag mig missförstådd och behandlad med förakt. Jag fick inte bestämma över min assistans och jag trodde att det var fel på mig. Allt klarnade dock när jag kom till Novasis. Deras kunskap och engagemang i min assistans göra att jag känner mig harmonisk och mår bra igen."

- Conny

"Jag har haft en rad olika assistansbolag sedan jag blev beviljad personlig assistans 1998. Men jag har aldrig tidigare vart så nöjd som jag är idag hos Novasis. De engagerar sig och låter mig leva det liv som jag vill.

Tack för ert innerliga stöd."

- Birgitta

"Att leva med personlig assistans är inte lätt, men den dagen jag träffade Novasis så kändes allt lättare trots att jag fortfarande lever med assistans. Jag har fått tillbaka mer än bara min vardag."

- Simon

bottom of page