Personlig assistans för vuxna

Vår personliga assistans för vuxna är anpassad och personligt skräddarsydd efter dig och dina behov. Som kund hos Novasis så garanterar vi en personlig assistans där du står i fokus.
Hos oss får du en tillgänglig och engagerad verksamhetschef som är närvarande och som ansvarar för din assistans tillsammans med dig.

Vår kunskap din trygghet

Vi har en lång och gedigen kunskap och erfarenhet av att erbjuda individuellt anpassad assistans efter olika diagnoser och funktionsnedsättningar. Detta möjliggör en trygg och säker personlig assistans där vi kan garantera högsta kvalitet för dig som kund.

Stöd och vägledning

Novasis finns till din hjälp som nära stöd och vägledning både vad gäller att ansöka om personlig assistans eller om ni redan har ett beslut men inte känner er nöjda med det bolag som samordnar din assistans idag.

EKONOMI

Vi är transparenta och du har alltid full insyn i din ekonomi och är delaktighet i beslut som rör din assistansomkostnad.

En enskild budget upprättas alltid.

RAPPORT

Vi rapporterar till dig varje månad med information rörande dina assistanstimmar.

Hur mycket som använts respektive kvarstår.

UTBILDNING

Vi vet att utbildning är nyckeln till kunskap och kvalitet. Tillsammans med dig så tar vi fram utbildningstillfällen för att göra dina assistenter till de bästa! 

Läs även om:

Har du frågor?

Ring mig eller fyll i formuläret så kontaktar jag dig.

021 - 30 34 94

Följ oss socialt
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Vår assistans

Om oss

Kontakta oss

021 - 30 34 90

© 2020 Novasis Mitt AB - Postadress Box 1112, 721 28 Västerås | Huvudkontor - Svalgången 1, Västerås