top of page
image1.jpeg
novasis_resenar.jpg

Personlig assistans för vuxna

Vår personliga assistans för vuxna är anpassad och personligt skräddarsydd efter dig och dina behov. Som kund hos Novasis så garanterar vi en personlig assistans där du står i fokus.
Hos oss får du en tillgänglig och engagerad verksamhetschef som är närvarande och som ansvarar för din assistans tillsammans med dig.

Vår kunskap din trygghet

Vi har en lång och gedigen kunskap och erfarenhet av att erbjuda individuellt anpassad assistans efter olika diagnoser och funktionsnedsättningar. Detta möjliggör en trygg och säker personlig assistans där vi kan garantera högsta kvalitet för dig som kund.

Stöd och vägledning

Novasis finns till din hjälp som nära stöd och vägledning både vad gäller att ansöka om personlig assistans eller om ni redan har ett beslut men inte känner er nöjda med det bolag som samordnar din assistans idag.

image1.jpeg

Ekonomi

Vi är transparenta och du har alltid full insyn i din ekonomi och är delaktighet i beslut som rör din assistansomkostnad.

En enskild budget upprättas alltid.

Rapport

Vi rapporterar till dig varje månad med information rörande dina assistanstimmar.

Hur mycket som använts respektive kvarstår.

Utbildning

Vi vet att utbildning är nyckeln till kunskap och kvalitet. Tillsammans med dig så tar vi fram utbildningstillfällen för att göra dina assistenter till de bästa! 

Letar du också efter det rätta assistansbolaget?

Vi på Novasis har levererat en trygg, personlig och nära assistans av högsta möjliga kvalitet i över 15 år. Kan det vara rätt även för dig? 

— Linnea, Verksamhetschef
linnea.png
bottom of page