top of page

"Vi har levererat personlig assistans med högsta möjliga kvalite i mer än 10 ar"

o

Ett möte som förändrade allt

Det var kontakten med en familj som behövde juridisk hjälp med att ordna assistans till sin dotter som gjorde att George Cojocaru, vd och grundare, insåg att detta är ett problem hos många personer  i samma situation. För mer än 10 år sedan startade han assistansbolaget Novasis som ser till att alla med funktionshinder som är i behov av assistans får rätt till det.

Vi hjälper kunderna med alltifrån att skriva en ansökan och stötta dem i processen till att samordna besluten de får och ser till att de får en så bra assistans som möjligt. För att få personlig assistans prövas varje ärende hos myndigheter som ska avgöra om personen har rätt till det eller inte. Till oss kommer många som har fått avslag men som ändå anser sig ha behov av assistans för att kunna leva ett så normalt liv som möjligt. Vi går då igenom ärendet och hjälper till med överklagan för att beslutet ska kunna omprövas.

 

För oss är personlig assistans en självklarhet. Det gäller för så många människor och deras rätt till denne är oerhört viktig. George är en flitig deltagare i olika debattforum och kämpar för allas rätt till assistans.

Hos Novasis finns inga hinder bara möjligheter.

 

Novasis är ett företag med personligt engagemang från alla våra medarbetare. Våra kunder är alltid i FOKUS för vårt dagliga arbete.

 

Vår filosofi är att vara nära våra kunder för att skapa en trygghet. Genom våra kontor har vi möjlighet att täcka av hela Sverige och alltid finnas nära till hands.

bottom of page