top of page
novasis_assistans.png

Vi söker nu en kundfokuserad verksamhetschef som vill vara med på vår tillväxtresa
 

Novasis är ett ständigt växande företag inom personlig assistans. Ledorden Novasis följer är närhet, trygghet och frihet. Dessa ledord genomsyrar hela vår verksamhet och utifrån detta agerar vi. För att kunna fortsätta växa och utvecklas söker vi därför dig som vill arbeta som kundansvarig. Jobbet erbjuder en spännande arbetsplats som ger dig möjligheter att utvecklas. För Novasis är en god kvalitet i alla led av yttersta vikt.

 

Om tjänsten

Som kundansvarig hos Novasis är du ansvarig för ett antal grupper. Hos dessa grupper har du arbetsgivaransvaret, detta innebär att du är ansvarig för att skapa schema, tillsätta personal utifrån det, hålla i personalmöten mm. I personalansvaret ingår att du har kontakt med dina kunder, medarbetsledare samt anställda assistenter. Du för en konstruktiv dialog för att säkerställa en assistans av yttersta kvalitet. Kundansvarig innebär även att du är spindeln i nätet och har hand om arbetsmiljöfrågor, konflikthantering och problemlösning. Du arbetar gentemot kommuner, försäkringskassa fackliga organisationer och andra instanser. Tjänsten är förlagd på heltid. Lön förhandlas senare i processen.

 

Om dig

Vi ser gärna att du har en tidigare bakgrund inom personlig assistans eller annan koppling till funktionsnedsättning eller liknande. Viktigt är även att du har möjlighet att ta dig till kunder när så behövs och att du klarar av att planera och genomföra den planeringen självständigt. Alla kunder kommer inte finnas i närområdet varpå resdagar är en del av tjänsten. Utbildning som personalvetare, socionom eller liknande är meriterande.

För att lyckas behövs en serviceinriktad personlig som kan ha flera bollar i luften samtidigt.

gradient Strip

Ansök om tjänsten

Ladda upp CV
Ladda upp personligt brev

Tack för att du skickar in!

bottom of page